Xray.si

Zadnji sončni dnevi so dokazali, da je skrajni čas za nakup sončnih očal. Cene kvalitetnih sončnih očal so visoke, zato sem vsako sezono v dilemi ali naj na pult postavim stotaka ali bodo dovolj dobra tudi lanska očala. In ponavadi se odločim za svoja stara očala, željo po novih pa potešim z nakupom kakšnih poceni očal, ki sicer niso tako kvalitetno izdelana in všečna, vendar pa mi hkrati ni potrebno skrbeli, da bi pohodila, izgubila ali kako drugače uničila svojih 100 €.

Z marcem pa je na slovenski trg prišla znamka Xray, ki jo lahko najdete na spletni strani www.Xray.si. Do sedaj so bila očala na voljo le v Izraelu, Italiji, Švici in v ZDA, tako da lahko rečemo, da je znamka k nam zašla ekspresno. Gre za urbano izraelsko znamko očal, ki nudijo popolno zaščito pred UV žarki (Vsi vemo, da je to pomembno, a ne?) za precej nižjo ceno od podobnih. Pa še 12 mesečno garancijo obljubljajo in možnost vračila brez dodatnih pojasnjevanj, če ob prevzemu ugotovite, da vam niso prav ali da oblika ne pristaja k vašemu obrazu.

Vas pa zanima predvsem kako zgledajo, kajne? Za vse modele boste morali sami odklikati na Xray-jevo stran, tu (kliknite na naslov objave) pa boste videli izbor mojih najljubših.

49 €.

49 €.

49€.

74 €.

38 €.